Masser af fordele ved at bruge en baby flaskevarmer

baby flaskevarmer

Hvis du er forælder, ved du, at sutteflasker skal varmes op, før barnet kan drikke dem. Desværre er det ikke altid muligt, når du er væk hjemmefra. Det er her Babylun kommer ind i billedet – den første danske bærbare flaskevarmer, der lader dig varme på alle tænkelige tidspunkter. Babylun er nem at bruge – du skal blot tilslutte den til en hvilken som helst strømkilde, og den vil opvarme din babys mælk eller modermælkserstatning på kun 5 minutter. Den er perfekt til når du er på farten, da den ikke kræver vand eller særlige beholdere. Desuden bevarer den næringsstofferne i modermælken, så barnet får alle fordelene ved mors mælk, selv når hun ikke er der. Babylun flaskevarmeren er en fantastisk måde at opvarme babymad og flasker hurtigt og sikkert. De adaptere, der følger med flaskevarmeren, gør det muligt at tilpasse den til alle forskellige typer babyflasker, så du kan bruge den type, som din baby foretrækker. Den konsekvente og jævne opvarmning, som en baby flaskevarmer giver, er med til at bevare næringsstofferne i maden og sikrer, at din baby får den bedst mulige ernæring. Desuden betyder manglen på varme punkter, at der ikke er nogen risiko for skoldning eller forbrænding, hvilket gør den til et sikkert valg til opvarmning af sutteflasker og mad. Læs mere gennem linket www.babylun.dk her.

Sikre næringsindholdet i flasken med en flaskevarmer

Flaskevarmeren er et ideelt produkt til at have ved hånden, hjemme, i børneværelset, eller når du skal på tur eller på farten. Den giver dig mulighed for at opvarme dit barns mad, uanset hvor du er. Det kan være med til at give forældre frihed til at gå hvorhen de vil, uden at forstyrre dit barns rutiner og spisetider. Nogle enheder har også temperaturkontrol, da 37 grader ofte er den ideelle temperatur for mælk, babymad, suppe, te og andre måltider, der tilbydes babyer; grunden til, at denne temperatur er ideel, er, at modermælk har samme temperatur. Fordelene ved at have en flaskevarmer med temperaturkontrol er klare – det giver dig ro i sindet. Der er flere forskellige metoder, som flaskevarmere bruger til at opvarme flasker. Nogle af de mest populære metoder omfatter nedsænkning af flasken i varmt vand, brug af dampteknologi og brug af elektriske varmeelementer. Hver af disse metoder har deres egne fordele og ulemper. For eksempel er varmt vand ofte den hurtigste måde at opvarme en flaske på, men det kan være svært at kontrollere temperaturen, og der er risiko for skoldning, hvis vandet er for varmt. Damp Teknologien er ofte mere skånsom over for mælken eller modermælkserstatningen, men det kan tage længere tid at opvarme en flaske. Elektriske varmeelementer er hurtige og nemme at bruge, men de er måske ikke lige så skånsomme over for følsom mælk eller modermælkserstatning.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.