Dit hjem er din trygge base for personlige interesser

amnesia haze

Når vi træder ind over vores eget dørtrin, er der tale om det sted, hvor vi skal føle os mest tilpasse. Det er her, hvor vi har dannet os vores trygge base, og hvor vi for alvor befinder os indenfor nogle rammer, som vi føler os komfortable og behagelige inden for.

I vores hjem udfolder vi således vores liv, og derfor er det også her, vi kan udforske og dyrke de interesser, der fanger os, og som vi finder interessante – også selvom andre måske ikke deler helt den samme holdning.

Mange rynker på næsen over cannabis

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til den store verden af cannabis planter. Mange rynker nemlig voldsomt på næsen, når snakken falder på hash, og så er der også dem, der tager stor afstand fra planten. Nok mest fordi at den i mange år har haft et stempel som værende et euforiserende stof i Danmark.

Men så er der også dem der finder en stor fascination ved netop cannabis planter og de mange egenskaber, som der er at finde ved disse – også når det kommer til de mange forskellige sorter.

Bliv fascineret af sorten, Amnesia Haze

Det kan for eksempel være sorten amnesia haze

Amnesia haze er en kombination af flere forskellige hash planter. Her er der taget et helt normalt før fra en gammeldag haze-plante, som er blevet kombineret med en hybrid. Planten er velholdt og kan blive lidt over 1 meter høj. Den dyrkes udendørs, men vil kræve et varmt klima, som der blandt andet kan findes i Australien og Californien. Her er der dog behov or omhu, idet planten let kan forstyrres af for eksempel vejr, insekter eller forkert vanding – alt sammen faktorer der kan påvirke væksten negativt.

Amnesia Haze er en af de sorter, der giver det største udbytte, idet der produceres op til 80 gram pr plante.

Fuldend din samling af frø fra hamp planter

Og du kan da også investere i frø fra sorten, Amnesia haze herhjemme – helt lovligt. Den danske lovgivning er stadig streng inden for dette område, og derfor er det ikke lovligt for dig at dyrke og gro hamp planter, men du må gerne investere i og eje frøene fra de forskellige sorter.

Derfor er der her tale om en hobby, der sagtens kan være i dit hjem, som kan pakkes væk, men som stadig giver grund til stor forundring og fascination. 

Derfor skal du bare have skabt dig en fuldendt samling af frø fra hash planter.

Verden ser mere åbent og videnskabeligt på cannabisplanter

Verden er også begyndt at blive mere åben overfor alle de fordele, der kan være ved netop cannabis. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende inden for den medicinske verden, hvor det har vist sig, at hash kan være lindrende ved kroniske smerter, sygdom og forskellige former for gener. Her fjernes det aktive stof, THC, så medikamentet ikke virker søvndyssende.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.