Enkle og delikate smykker der passer perfekt til dig

Dulong smykker

Er du til det enkelte og delikate? Måske minimalistiske smykker, der stadig formår at fange dine øjne, er lige noget for dig? Så er Dulong noget for dig. Smukke og simple smykker der drager inspiration fra modernitet og fleksibilitet, men også fra naturen med henblik på deres Luna-kollektion, der er baseret på stjernehimlen. Du kan også finde kollektioner der designmæssigt læner sig mere mod det rå eller det boheme.

Dulong spænder sig vidt og bredt i deres designs, men du kan samtidigt stadig genkende deres tidløse designs der fanger opmærksomheden hos alle smykkeinteresserede, og der er med sikkerhed noget, som enten du eller hvem end du giver smykkerne til vil kunne lide.

Diamanter, perler, ædelsten, sølv, og guld er alles bedste ven

Som Marianne Dulong selv siger: ”Når man ser et smykke, som er så gedigent lavet og som skinner med et indre lys, så ved man jo godt, at man står med noget helt særligt i hånden.”

Det gælder især for Dulong smykker som alle skinner klart og tydeligt med et indre lys, der netop viser hvor særlige de er. Alle smykkerne er unikke og viser perfekt hvordan Dulong er.

Du kan finde smykker af både sølv og guld, smykker der er prydet med diamanter, perler, eller ædelsten; uanset din præference i smykker, vil du nemt kunne finde det blandt Dulongs forskellige fantastiske kollektioner.

Blandt kollektionerne er der eksempelvis Mushroom, der består af fire ringe i henholdsvis sølv og guld, der er skabt omkring den runde organiske form vi ser hos svampe i naturen. De er prydet med små diamanter, og har et klassisk, råt og glamourøst look.

Du kan også overraske din partner med en forlovelsesring fra Dulong med deres signatur rå og matte look; ringene kan fås i både guld og sølv, med og uden diamanter, og til både damer og herrer, så du kan overraske din partner med lige præcis den ring de ønsker sig og mere til.

Dulong smykker

Historien bag Dulong

Smykkevirksomheden blev skabt af juveler Marianne Dulong og den anerkendte stylist og designer Anja Camilla Alajdi; Dulong Fine Jewellery er i dag en af de mest populære og eksklusive smykkemærker i Danmark.

Både Alajdi og Dulong nærer stor kærlighed til tidløse smykker, hvilket kan ses på deres ikoniske smykkegalleri, der netop indeholder alt til enhver smag, men samtidigt sørger for at forblive tidløs, så du har et smykke med dig for livet.

Brandets målgruppe er den moderne, selvstændige mode- og kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker at skille sig ud fra mængden med rå og glamourøse smykker, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet, stil, eller eksklusivitet.

Smykkefirmaet er dansk og smykkerne skabes af danske guldsmede, hvilket kan ses i, hvordan smykkerne er inspireret af det skandinaviske lys, og hvordan naturens kraft væves ind i enhver kollektion, hvilket er det signatur, der bæres gennem alle kollektionerne og binder dem sammen.

Dulong garanterer for, at dit smykke skinner, så du føler dig speciel, når du står med dit.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.