Gode måder at komme i form derhjemme

motionscykel

Under Corona-pandemien har mange fået øjnene op for, hvor mange muligheder der er, når man vil i form indenfor hjemmets fire vægge. Hvis du, ligesom mange andre, gerne vil komme i bedre form eller stramme hjemmearbejdskroppen op, så læs med her.

I den her korte artikel får du 3 tips til, hvordan du kan komme i form derhjemme. Fra en billig tur med løbeskoene til at investere i en motionscykel, der er mange muligheder. Find ud af, hvad passer bedst til dig, og kom i gang allerede i dag!

Invester i en motionscykel

Der er mange gode grunde til, hvorfor du burde investere i en motionscykel. Mange kan stille spørgsmålstegn ved, hvorfor man ikke bare hopper op på den rigtige cykel, og svaret er ganske simpelt: Du kan ikke tage ud på en rigtig cykel i al slags vejr. Bor du i lejlighed, kan den være svær at opbevare, og i vinterhalvåret bliver den forsømt.

Med en motionscykel kan du dyrke sport hjemme fra stuen, uanset om solen er skoldende eller vejret er vådt. På en motionscykel skal du desuden ikke bekymre dig om, om du falder eller punkterer, om kæden hopper af, eller om du kommer ud for andre udfordringer.

Det er nemt at dyrke motion med en motionscykel, og det er investeringen værd.

Find løbeskoene frem

Løb er den klassiske go-to, når det kommer til at komme i form. Med et par gode løbesko skal du bare ud af døren, så er du i gang.

Det kan være godt at starte op i en løbeklub, hvis du ikke har løbet før. Så har du andres støtte til at holde dig motiveret. Alternativt kan du finde et løbeprogram på nettet, eller du kan downloade en træningsapp.

Når du vælger at løbetræne, vælger du på et basalt plan den billigste form for hjemmetræning. Medmindre du går helt amok med tilbehør og dyre gadgets, kan du slippe billigt fra det og nyde et godt udbytte. Løb vil kun gavne dig, og den eneste udfordring bliver, når vejret ikke tilsmiler dig.

motionscykel

Yoga og træningsvideoer

Ligesom med en motionscykel er det nogle gange rart bare at kunne træne hjemme foran fjernsynet. Træningsvideoer blev ikke efterladt i 80’erne, og du kan sagtens finde gode videoer med øvelser for alle træningsniveauer.

Yoga og anden stationær træning i hjemmet er ikke spor svært at få styr på. Det kan være godt at opsøge et fysisk kursus en gang eller to, som kan hjælpe dig med din form, men ellers kan du styre det helt selv.

Når du træner derhjemme, har du kun brug for meget lidt udstyr, og det vil ikke koste dig voldsomt meget. Som minimum bør du anskaffe dig en træningsmåtte, og ud over det vil et par lettere håndvægte være en god idé. Men efter dét er der ikke noget, du skal have fat i – medmindre det påkræves for at kunne lave en given øvelse.

Hjemmetræning har aldrig været så nemt. Det er bare med at komme i gang.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.