Gode ideer til barnedåbsgave

dåbsgaver

Når man skal til barnedåb, så skal man have en gave med til barnet. Der findes en masse skønne gaver til en barnedåb. Der findes gaver, der både er til drenge og piger. Find derfor en barnedåbsgave til både dreng og pige her. 

Køb legetøj

Man kan købe noget legetøj, som både er til drenge og piger. Det kan være legemad, det kan være bideringe, eller det kan være klodser til at stable. Legemad har været populært i mange år, og det er det stadigvæk. Nu er det blevet populært med legetøjsmad, der er lavet i træ. Hvis man går op i miljøet, så kan man købe legetøjsmad lavet i træ. Den traditionelle legetøjsmad i plastik fås stadigvæk, hvis man mest er tilhænger til det. Man kan også give legeinstrumenter, til når babyen bliver lidt ældre. Det er også en populær ting af forældre at ønske sig til ens barn.

dåbsgaver

En sparegris, der kan bruges igennem hele livet

Man kan også give en sparegris med indgraveret navn i. Det er en ting, som man kan have igennem hele ens voksenliv. Det er en populær ting at give som gave til en barnedåb. Mange vælger i dag at få den indgraveret med navn. Man kan få sparegrise med alle mulige kendte motiver. Hvis det er en dreng, så kan man fx vælge en med en traktor, eller man kan vælge med Mumitrolden. Hvor hvis det er en pige, så kan hun få en med Lille My, eller hun kan få en med en prinsesse.

Et bestiksæt med kendte børnemotiver

En anden populær ting at give i gave, det er et bestiksæt. Det kan fx være en kniv, en gaffel og en ske. Der kan man vælge med forskellige kendte børnemotiver. Det er ofte noget, der også kan følge en ind i ens voksenliv. Nogle steder kan man også få indgraveret navn i bestikket. Det er populært at give personlige gaver, hvor man fx får indgraveret en tekst på fx sparegrisen eller bestikket. Det er ofte ting, som barnet kan bruge igennem hele barndommen og måske endda ind i de voksnes år.

Dette kan man også give

Hvis det er en pige, så kan man også give et smykke såsom en halskæde. Der kan man også få indgraveret et navn eller datoen for dåbsdagen. Det er også noget, der kan bruges til, når barnet bliver ældre. Det er samtidig noget, som barnet kan gemme til sit eget barn og give det i arv på den måde. En populær ting at give i dåbsgave er tøj. Når man får et barn, så vokser barnet hurtigt, og der skal hele tiden købes nyt tøj. Mange forældre ønsker sig tøj til babyen, da det altid er noget, som de kan bruge, da barnet vokser så hurtigt.

Det er også populært at give bObles figurer. Det er figurer, som barnet kan lege med nede på gulvet. Mange af figurerne er med til at lære barnet at holde balancen. Det er meget populært i mange børnehjem.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.