Bring festen hjem med eget fadølsanlæg

fadølsanlæg

Holder du af at gå i byen og danse hele natten, eller er det egentlig det at sidde med vennerne over en kold øl, som er det hyggeligste når du går i byen? Hvis det sidste er tilfældet, vil du nok også være enig i, at der er noget ganske særligt over at drikke en fadøl med kammeraterne. Det være sig til en eller anden sportsbegivenhed, en havefest, et personalearrangement eller noget ganske andet. En kold fadøl giver en særlig stemning, og faktisk kan du nu bringe stemningen hjem med dit eget fadølsanlæg.   

Hurtig levering og lave priser 

Hvis du er blevet interesseret i at købe et fadølsanlæg til privat brug, så bør du besøge www.tapshop.dk. Her finder du nemlig et stort udvalg af anlæg, og udstyr til drikkevareløsninger. Tapshop er en webshop under freetap, der i over 20 år, har leveret drikkevareløsninger til restauranter, bryggerier og større events. Når du handler på tapshop.dk ved du altså, at det er et firma, der i den grad ved hvad de laver. Du får desuden hurtig levering, lave priser og mange andre gode fordele hos tapshop. Der er altså god grund til at handle dit fadølsanlæg hos dem.  

Masser af muligheder når du handler fadølsanlæg 

Når du handler fadølsanlæg til privat brug, er det selvfølgelig en meget god ide at have en ide om, hvor meget du tror anlægget skal benyttes. Der er nemlig forskellige muligheder hos tapshop.dk, og du kan således vælge mellem et anlæg med en eller to haner, og om du vil have uden eller med luftkompressor, så du ikke skal tænke på kulsyreflaske. Med en enkelt hane får du f.eks. et fadølsanlæg, der kan servere op til 30 liter øl i timen. I den anden ende af skalaen finder du et anlæg, der kan skænke op mod 90 liter øl i timen. Det kan altså godt være en idé at overveje, hvilken fest man skal holde, og hvor tørstige efter øl dine gæster mon er. Selvfølgelig kan du også få råd og vejledning fra tapshop, så I sammen kan finde det fadølsanlæg, der passer bedst til dig og din fest.  

Stadig i tvivl? 

Hvis du stadig er i tvivl om hvilket fadølsanlæg, der ville passe bedst hjemme hos dig, eller om det overhovedet er en god ide, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte tapshop og få kompetent råd og vejledning. Det kan også være du ville have glæde af de mange videoguides på hjemmesiden, hvor du i ro og mag kan se, hvor nemt det er at opsætte dit eget fadølsanlæg. Du kan også se de mange andre muligheder som tapshop byder på, inden for f.eks. køb af tilbehør, udlejning af håndvask og meget, meget andet. Du kan også se de mange gode muligheder for at gøre et rigtig godt køb af brugt udstyr. Alt udstyr vil være fuldt funktionsdygtigt når du køber det, og noget vil endda aldrig have været i brug. Det er altså både godt for pengepungen og miljøet, så bare lad dig friste på tapshop.dk.  

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.