Få den bedste søvnkvalitet med en kugledyne

kugledyne

Mindfulness, kamillete, natbriller og lavendelolie – synes du snart at du har prøvet det hele? Hvis søvnen stadig ikke vil komme til dig, så er det forståeligt nok, at du er ved at blive godt og grundig frustreret. Søvnløse nætter er noget, som desværre påvirker cirka halvdelen af alle danskere. Både børn og voksne døjer med søvnproblemer og uro i kroppen ved sengetid, og det kan virke som en endeløs kamp at jagte de rolige nætter. 

Der er mange godt husmorråd til den gode søvn, men hvis du leder efter en sund, effektiv og fuldstændig naturlig løsning, så skal du til at sove med en kugledyne.

Hvad er en kugledyne?

En kugledyne er, som navnet indikerer en dyne med tunge glaskugler inden i sig, som giver dynen ekstra vægt og gør den tung at ligge med. Denne form for kugledyner er også kendt som tyngdedyner, og disse dyner benyttes af rigtig mange mennesker verden over for at komme søvnproblemerne til livs. På scandinavianrest.dk kan du shoppe et fantastisk udvalg af tyngdedyner i høj kvalitet til både børn og voksne. Du kan endda også anskaffe dig et lækkert tæppe med ekstra vægt til en dejlig morfar foran fjernsynet. 

En kugledyne kan veje alt mellem 5-12 kg. og er derfor en hel del tungere end den normale dyne du sover med. Grunden til at en kugledyne er så genial er, at dens ekstra vægt lægger et behageligt tryk på vores krop, som automatisk gør at vi slapper af og bliver klar til at sove.

Et behageligt kram fra en kugledyne

Det behagelige og nænsomme tryk fra en kugledyne gør, at hjernen automatisk udløser hormoner i kroppen, der får os til at slappe af. Det er derfor det føles så rart, at modtage et ordentlig kram fra en man holder af. En kugledyne er ligesom et stort behageligt kram i sin seng. Hele din krop dækkes af din tyngdedyne og du vil automatisk mærke roen brede sig ud i hele din krop. En kugledyne kan blive din uundværlige sovemakker, når først du oplever den positive effekt ved at sove under en dejlig blød og tung dyne.

Faktisk er det videnskabeligt bevist at en tyngdedyne kan forbedre din søvnkvalitet. Kugledyner er nemlig designet ud fra videnskabelige undersøgelser om netop, hvordan man afstresser nervesystemet, giver kroppen ro og fordrer den gode søvn.

Tyngdedyner afstresser vores nervesystem

Hvis stress og uro er en velkendt tilstand i din hverdag, så ved du sikkert også, hvor svært det er at smide hverdagens stress og jag fra sig, når man skal sove. Tankemylder, uro i kroppen og stress kan plage en til langt ud på natten. 

Efter bare en enkelt nat under en behagelig kugledyne, vil du kunne mærke forskellen. Vores kroppe er programmeret således at, når vi mærker den behagelige tyngdedyne omkring os, så afstresses vores nervesystem helt naturligt. Selvom dynen er tung er den ikke besværlig eller ubehagelig at ligge med. Kugledyner er bløde, åndbare og temperaturregulerende, så du kommer ikke til at ligge og koge under de ekstra kilo. 

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.