Optimér arbejdsdagen med professionelle kontorstole 

Hvis du arbejder på et kontor, bruger du med garanti rigtig mange timer ved et skrivebord. Det kan desværre oftest være en anelse hårdt for ryggen. Dette gælder især, hvis du sidder på dårlige stole, der ikke giver optimal støtte til ryggen. Der er dog råd at hente til den stakkels ryg. Med en professionel, måske endda ergonomisk, kontorstol bliver der liv og glade dage til dig og din ryg.

Hvor er det vigtigt at sidde godt? 

Du har helt sikket hørt det mange gange før. Det ødelægger din ryg, hvis du sidder meget ned i forkerte stillinger. Desværre er det ret nemt at komme til at sidde dumt, fordi det i momentet kan føles som en meget bedre stilling. Det kan dog i løbet af dagen give diverse skavanker, og hvis du er endnu mere uheldig, kan du få eftervirkninger resten af livet. Det er ærgerligt, hvis noget så simpelt som at sidde ned, skal give så store konsekvenser. Netop af den grund er en kontorstol en virkelig god investering, som du desuden også kommer til at få glæde, ved i mange år ud i fremtiden. Hvis du er virksomhedsejer, og måske ikke selv sidder ret meget ved skrivebordet, skal du også huske på, hvor stor en forskel en god kontorstol kan gøre for dine hårdarbejdede medarbejder. Deres rygge skal også gerne kunne holde i mange år endnu. 

Hvilken kontorstol bør du gå efter? 

Der findes utroligt mange kontorstole på markedet. Du kan eksempelvis se en masse forskellige på https://www.inventarland.dk/kontorstole/. Det vigtigste er, at du går efter en kontorstol, der passer til dig og dine vigtigste behov. Du kan med fordel også vælge en ergonomisk kontorstol, som betyder, at kontorstolen har en fysisk udformning, der passer perfekt til at sidde i. De fleste kontorstole har en indbygget siddehøjdejustering, som kan indstilles til langt de fleste mennesker. Hvis du af en eller anden grund har brug for en særlig siddehøjdejustering, bør du altid være opmærksom på dette, når du skal købe en ny kontorstol. Dette gælder også, hvis din nye kontorstol kræver en stor belastning, der eventuelt kan komme til at overstige stolens max belastning. Hvis du kigger på en ergonomisk kontorstol, vil du hurtigt opdage, at den som oftest har alle mulige indstillinger, som du vil blive glad for.

Skab variation med en ståstol 

Selvom du har investeret i en god kontorstol, kan det altid være en god idé med en smule variation i ny og næ. Hvis du sidder ned hele dagen, kan du med fordel have en ståstol stående på kontoret. Et par gange om dagen kan du rygge over på ståstolen, så du kan få lidt gang i blodcirkulationen på en anden måde. Hvis du døjer med rygproblemer, og den ergonomiske kontorstol ikke har kunne løse alle problemer, kunne ståstolen måske være den endelige løsning. Det er dog også altid godt for dig lige at komme op og bevæge dig en smule i løbet af dagen, hvis du har tendens til at sidde ned i alt for mange timer ad gangen. 

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.