Medarbejdertrivsel og sundt arbejdsmiljø – en frokostordning har flere fordele 

Frokostordning København

Trivsel på arbejdspladsen er af høj betydning. I dag er stress og lignende psykiske udfordringer den primære årsag til en langtidssygemelding, og du kan som arbejdsgiver gøre rigtig meget for at sikre et sundt arbejdsmiljø, hvori dine medarbejdere trives.  

I det følgende vil vi se nærmere på alle de mange fordele der er ved en frokostordning – og hvor meget forskel en sådan kan gøre for det generelle arbejdsmiljø.  

Hvad er en frokostordning 

En frokostordning i virksomheden er en medarbejdergode – uanset om denne er betalt af virksomheden eller af medarbejderen selv.  

Hos Able finder du mange mulighed for sunde og gode frokostaftaler for din virksomhed.  

Able samarbejder med forskellige køkkener, og har samarbejdsaftaler i hele landet. Søger du for eksempel en frokostordning i København, kan du hurtigt få et overblik over de mange muligheder på firmaets hjemmeside.  

Med en frokostordningsaftale får I leveret frokost til virksomheden – der findes flere muligheder, og denne service er særdeles fleksibel. Ofte vil man aftale nogle faste dage og forhåndsbestemte tidspunkter.  

Måltiderne er sunde, varierede og kan tilgodese enhver kostplan.  

De mange fordele ved en frokostordning i virksomheden 

En frokostordning er ikke bare mad – der er rigtig meget værdi at hente ved denne rutine og medarbejdergode. 

En sund og varieret kost gør en god medarbejder 

Når vi spiser rigtigt, varieret og jævnligt, så øger vi vores koncentration og vores ydeevne. Vi fungerer bedre, når vi har det rette brændstof, og vi har mere energi, når vi spiser, som vi bør.  

I en travl arbejdsdag kan vi alle være tilbøjelige til at springe frokosten over, og dette er ikke hensigtsmæssigt.  

En frokostordning er en god idé, når du ofte oplever, at dine medarbejdere ikke har husket madpakken, og ikke finder tid til at rende ud og købe frokost – en sulten medarbejder er ikke en effektiv medarbejder.  

Social trivsel giver et bedre team 

I en virksomhed hvor frokosten er en fast del af arbejdsdagen, ser man ofte, at medarbejderne udgør et stærkere team.  

Vi taler sammen på en anden måde, når vi sidder og spiser sammen, end vi gør, når vi kun arbejder sammen. Under frokosten kan vi lægge vores jobfunktion fra os og være mennesker, og vi får samtaler der er mere personlige, hvilket bevirker, at vi skaber et bedre forhold til hinanden.  

Når dine medarbejdere er venner lige så meget som de er kollegaer, så vil du få et styrket team af folk, der bakker op om hinanden og om virksomhedens målsætning.  

Det er rent menneskeligt, at vi yder bedre, når vi har lyst til at gøre en holdindsats.  

En frokostordning er en investering i effektive folk 

Vi har alle brug for at spise sundt og godt – særligt når vi er på arbejde og skal præstere. Vi har alle brug for at tale og grine sammen, og vi har alle brug for en pause i løbet af dagen.  

Når dine medarbejdere trives i arbejdsmiljøet, så vil du se det i deres arbejdsindsats. 

At indføre en frokostordning er godt givet ud – glade medarbejdere arbejder bedre, og glade medarbejdere går gerne den ekstra mil.  

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.