Borddækning med bordløbere – sådan gør du

Det er ikke kun ved store festlige lejligheder, at det er pænt med en flot borddækning. Selv til hverdag kan borddækning være med til at sætte lidt ekstra kulør og stemning på middagen. Og det behøver ikke at være kompliceret eller at tage lang tid. En enkel bordløber kan gøre underværker for dit bord.

Vores 5 step guide til at dække dit bord med bordløbere

En bordløber giver bare et elegant look til ethvert bord, uanset om det er et spisebord, et kaffe- eller sofabord. Bordløbere findes i alverdens farver og mønstre, så der er helt sikkert også en, der vil passe til dit hjem. Det er faktisk meget simpelt at dække et bord med en bordløber. Du skal bare følge disse enkle trin:

  • Først skal du finde ud af, hvilken retning bordløberen skal løbe. Den enkleste måde at finde ud af dette er ved at se på, hvor langt bordet er, og så vælge den retning, der giver den længste løber.
  • Når du ved, hvilken retning bordløberen skal løbe, så skal du finde ud af, hvor den skal starte og stoppe. Dette afhænger af, hvor bredt dit bord er, og hvilken effekt du ønsker at opnå.
  • Når du har fundet ud af, hvor bordløberen skal starte og stoppe, så skal du lægge den på bordet. Start med at lægge den i den ene ende af bordet, og så fold den over bordet, så den løber den rigtige vej.
  • Når bordløberen er lagt på bordet, så skal du sørge for, at den ligger fladt. Hvis den har folder, så kan du jævne den ud med en rulle.
  • Når bordløberen ligger fladt på bordet, så er den klar til at blive brugt. Du kan nu begynde at dække bordet med tallerkener, bestik og glas. 

Hvorfor bruge en bordløber? 

  • En bordløber kan også bruges som et dekorativt element i hjemmet. Du kan f.eks. bruge den som en løber til at dække en hylde eller et skab. Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af din borddækning, så kan du overveje at bruge to bordløbere. Du kan f.eks. bruge en bordløber i den ene farve til at dække bordet, og en anden farve til at dække hylden eller skabet. Det er altså meget simpelt at dække et bord med bordløbere, og det er en fin måde at give dit hjem lidt ekstra kulør og personlighed. 

Anvendelse af bordløbere 

  • Når du har dækket dit bord med en bordløber, så er der mange muligheder for at gøre borddækningen endnu mere festlig. Du kan f.eks. dække bordet med bordunderlag, så du kan dække det med flere bordløbere. På den måde kan du skabe forskellige temaer, og du kan f.eks. dække bordet med et bordunderlag i den ene farve og en bordløber i en anden farve. Du kan også bruge bordløbere til at dække bordet med forskellige mønstre. Du kan f.eks. vælge at bruge en bordløber med et strikket mønster, et blomstret mønster eller et fint mønster. Du kan også bruge bordløbere til andre ting i dit hjem. Du kan f.eks. bruge en bordløber som vægpynt eller som et tæppe til dit stuegulv.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.