En tandlæge der vil dig og dine tænder det bedste

tandlæge

Har du nogensinde følt, at din tandlæge ikke lytter til dig?

Virker han/hun forhastet og lytter ikke, når du fortæller ham/hende, hvor slem en tandpine du har? Måske gør de det, men det er fordi, de har hørt det hele før. Alle har den ene oplevelse, hvor deres tandlæge ikke rigtig lyttede til, hvad der var galt med deres tænder. Men hos PLUS1 bekymrer deres tandlæger sig virkelig om DIG og DINE tænder! Deres motto er : “Den bedste pleje for dine tænder”. De ønsker at sikre, at de giver hver enkelt patient den bedst mulige pleje, hvilket starter med at give patienterne den tid og kommunikation, der er nødvendig, så de kan tage fat på eventuelle bekymringer du måtte have.

Den bedste tandlæge

PLUS1 er den bedste tandlæge, fordi de har de bedste værdier. De er specielle, fordi de sætter deres patienter først og altid arbejder for at sikre, at de er komfortable og glade. En tandlæge, der er kendt for at have en blid hånd og bruge den nyeste teknologi. PLUS1 har også meget lave priser og accepterer de fleste forsikringer. Hvis du leder efter den bedste tandlæge, så gå til https://plus1.dk/.

De lytter til deres patienters behov

Deres tandlæger virker måske som den stereotype tandlæge – han/hun har en hvid kittel på, bruger nogle smarte instrumenter og stiller dig spørgsmål om, hvordan du har det i munden. Men deres tandlæger er så meget mere end det! De tager sig faktisk tid til at lytte til deres patienters behov og vil endda hjælpe dem ved at komme med forslag til mad, hvis de føler, at noget ikke er sundt for deres tænder.

Hos PLUS1 tror de ikke bare på at ordne det, der er galt med dine tænder; der ønsker at forhindre, at noget dårligt opstår til at begynde med – hvis der f.eks. er tandkødssygdomme, vil deres tandlæger opfordre til visse livsstilsændringer, indtil det forsvinder helt! Og på grund af denne tankegang kan de give dig positive resultater, der kan vare hele livet. PLUS1 ønsker at garantere din tandsundhed med sikkerhed.

PLUS1’s værdier

PLUS1’s værdier er kvalitet, overkommelige priser, bekvemmelighed og familieorienteret pleje. De er specielle, fordi de tilbyder tandpleje af høj kvalitet, der er overkommelig og praktisk. PLUS1 tror på at være den bedste tandlæge til at opfylde deres patienters tandlægebehov. De er glade, venlige og har en mission om at hjælpe andre. PLUS1 er kendt for at yde den højeste kvalitet af service til alle patienter, som de betjener, herunder aldersgrupper fra pædiatrisk til geriatrisk pleje.

Er du stadig i tvivl? Her er 3 grunde til at vælge PLUS1

1. De har stor erfaring og er specialister inden for deres område.

2. De tilbyder en overkommelig og gennemsigtig prisstruktur.

3. De prioriterer deres patienters sundhed og velbefindende højt.

Du kan læse endnu mere om PLUS1 og deres tandbehandlinger på deres hjemmeside.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.