Pudder er essentielt for din makeup

Makeup-pudder er en type foundation, der påføres ansigtet for at give et mat udseende. Det er normalt lavet af talkum, men kan også være lavet af andre materialer som silica, glimmer og titandioxid. Pudder er ret simpelt at bruge – påfør efter fugtighedscreme eller foundation på de områder, hvor der er behov for det. Du kan vælge enten matte eller skinnende pudder, alt efter hvilket look du forsøger at opnå! Dette giver ikke en jævn dækning, men tilføjer i stedet tekstur til visse steder i dit ansigt, der er særligt fedtede eller sprukne, ved at skjule pletter eller andre ujævne hudtone problemer. Køb din makeup pudder i dag.

Her er et par tips og tricks til at påføre makeup-pudder:

– Sørg altid for, at dit ansigt er rent og fedtfrit, før du påfører makeup pudder. Dette vil være med til at sikre, at makeup pudderet bliver på dit ansigt og ikke ender med at se kageagtigt ud. Det er der ingen der ønsker og dette vil ligne en klassisk rookie mistake.

– Brug en pensel til at påføre makeup pudderet i stedet for dine fingre. Dette vil hjælpe med at undgå striber. En pensel er væsentlig mindre voldsom, da den er blødere og du ender med at få et bedre resultat.

– Begynd med at påføre makeup pudderet på T-zonen (pande, næse og hage), da det er her, der er mest fedtet. Du starter der hvor der er mest brug for det og sætter tonen for resten af ansigtet.

– Hvis du har brug for mere dækning, kan du opbygge den langsomt, lidt ad gangen. For meget pudder kan se tungt og unaturligt ud. Nogen vil kalde det dullet og medmindre man går efter dette specifikke look, bør dette undgås.

***

Makeuppens historie

Makeuppens historie gennem tiderne er et fascinerende emne. Den kan spores tilbage til de gamle civilisationer, hvor kvinder brugte naturlige ingredienser til at forbedre deres udseende. Nogle af de tidligste kosmetikprodukter blev fremstillet af ting som bly, kobber, aske og sod. Egypterne er især kendt for deres brug af makeup, som har udviklet sig gennem århundreder. Deres traditionelle look er kendetegnet ved mørk eyeliner, øjenskygge og læbestift. Et meget dramatisk look vil nogen mene. I nyere tid har makeup udviklet sig til en milliardindustri. Der findes nu utallige produkter til alle forskellige hudfarver og behov. Mange kvinder og mænd føler at makeup giver dem ekstra shine i dag og det hjælper på deres selvtillid. Man ser ofte også folk lægge makeup atypiske steder såsom i bilen, i s-toget eller på arbejdet. Så uanset om du er makeup-nybegynder eller erfaren professionel, så sørg for at tilføje pudder til dit skønhedsarsenal. Det kan gøre hele forskellen, og er et solidt fundament for at blive en ørn til at lægge makeup. Det kan være lidt besværligt at fjerne makeup, men det er vigtigt at gøre det korrekt for at undgå hudproblemer.

Her er et par tips:

– Start med at fjerne din øjenmakeup. Dette kan gøres med en mild øjenmakeupfjerner.

– Tag derefter en fugtig klud og tør dit ansigt af for at fjerne det meste af din makeup.

– Til sidst skal du bruge en ansigtsrens til at fjerne eventuelle rester af makeup og snavs.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.