Guide: De bedste Rituals produkter

Rituals produkter

Har du også hørt en masse godt om Rituals produkter? Så er vi helt enige. Rituals produkter er rigtig gode til dig, som elsker at forkæle dig selv med et dejligt varmt bad og en god creme derefter. Dog er der i Rituals produkter også nogle guldkorn, som du sikkert ikke kender endnu. Læs med og bliv klogere på de forskellige Rituals produkter, der er derude. Du kan finde en masse af deres produkter på linket. 

Hvem er Rituals? 

Rituals er en tysk virksomhed, som blev grundlagt i 2000 af Raymond Cloosterman. Rituals valgte med stor succes at kombinere produkter til hjemmet med kropspleje og kosmetik. Dette resulterede i, at de i dag har over 600 butikker i 27 lande. Derfor kan du finde produkter indenfor både cremer, sæber, duftpinde, te og meget mere. Derfor kan du helt sikkert finde noget lækkert indenfor Rituals produkter. 

Lækre håndsæber 

Noget af den bedste luksus du kan finde, er at kunne vaske sin hænder i en velduftende og god håndsæbe, som ikke udtørrer huden på hænderne. Her kan Rituals produkter komme dig til undsætning med deres mange varianter af lækre håndsæber. Her er både Rituals The Ritual of Sakura Blossoming Hand Wash og Rituals The Ritual of Dao Silent Hand Wash rigtig gode muligheder med hver sin lækre duft. Du kan også supplere din håndsæbe med en god håndcreme, som kan stå ved siden af sæben på dit badeværelse. Så er du bare klar med bløde og velduftende hænder, når du har vasket dem. Her er for eksempel The Ritual of Happy Buddha Hand Balm rigtig lækker. 

Skum til brusebadet 

Elsker du at forkæle dig selv i badet med en velduftende skum til kroppen? Så har Rituals produkter også et udvalg af lækre dufte, du kan vælge imellem. Det er for eksempel The Ritual Of Hammam Refreshing Foaming Shower Gel eller The Ritual Of Dao Balancing Foaming Shower Gel. Fælles for dem alle er, at de skummer på en rigtig god måde, så din krop bliver både fugtet og ren af dem på samme tid. Det er altid lækkert. 

Duftpinde og duftlys 

Nogle af de mere utraditionelle produkter indenfor Rituals produkter er deres mange varianter af duftpinde og duftlys. Her kan du faktisk få duftpindene i næsten alle Rituals dufte. Her er nogle af favoritterne for eksempel The Ritual Of Ayurveda, The Ritual Of Sakura eller The Ritual Of Hammam. Så kan både din hud og dit hjem dufte af din favorit duft fra Rituals produkter. Duftlys fra Rituals kan du også få i alle deres klassiske dufte, hvis du er mere til levende lys end duftpinde. Duftpinde og duftlys er også en rigtig god værtindegave, hvis du skal på besøg hos nogle inden for den nærmeste fremtid. Så kan du have sådan en med og give dem gaven af de skønne dufte fra Rituals produkter. 

Der er altså mange forskellige varianter af Rituals produkter, du kan vælge imellem, hvis det er netop dette firma, du er helt forelsket i. 

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.