Hvad skal købes inden babyen ankommer?

baby

Det er et utroligt spændende punkt i sit liv, når man skal have et barn. Det er fantastisk, uanset om det er dit første barn eller ej. Der er meget at glæde sig til, men der er også meget at forberede dig til. Har du styr på alle de ting, som skal være klar, når babyen banker på døren? 

Den lille ny… 

Et barn er et lille mirakel i menneskeform. Nyt liv er noget, der altid vil være fascinerende, og forholdet mellem forælder og barn vil altid være noget specielt. Andre dyrebørns første instinkt går typisk ud på at spise eller løbe, men menneskebørns første instinkt er at kalde, at bede om hjælp fra sine forældre. Det er dit job at kunne yde den hjælp, og det er et stort ansvar. Det er en overvældende livsændring, når man får en baby, så det er bedst at have alt det, man har brug for, inden den lille ankommer. 

Tøj 

Den lille ny skal selvfølgelig have noget tøj. Det kan godt være lidt svært, da du formentlig har modtaget en mase tøj i gave fra familie og venner, og da babyen hurtigt vil vokse sig ud af det. Nyfødte vokser nemlig utrolig hurtigt, så det kan være en god idé at have tøj liggende, til når de vokser ud af det gamle. Når du køber tøj til en nyfødt, skal du holde ekstra godt øje med tøjets materiale. Babyhud er nemlig meget sensitivt, så du skal vælge tøj af god kvalitet og stof, som egner sig til den sarte og bløde hud. Her er økologisk bomuld en rigtig god mulighed. Bomuld er godt i sig selv, men når du vælger økologisk bomuld, sikrer du dig, at der ikke er rester af sprøjtegift i stoffet. 

Legetøj 

Den lille skal da også have noget legetøj! Legetøj er nemlig en vigtig del af barnets udvikling, da leg hjælper dem med at træne forskellige evner; både kognitive og motoriske. Som nyfødt kan de endnu ikke gøre meget, men det kan være en god idé med legetøj, som de kan holde med deres små hænder, så de kan lære at bruge dem. Derudover kan en uro over vuggen også underholde. Som helt små kan de endnu ikke se farver så godt, så det kan være en god idé med sort-hvide ting og kontraster, indtil deres øjne er mere udviklede. 

Udstyr 

Der er en masse andet udstyr, som der skal være styr på til den lille. Der skal være bleer, der skal være sutter, der skal være babyolie og meget, meget mere. Men med den rette research og lidt hjælp fra de mennesker, du har omkring dig, skal det hele nok gå op i en højere enhed. 

Tillykke med den lille! 

Tillykke med den lille ny; tiden med en nyfødt er som ingen anden, og man skal sætte pris på det, imens det varer. De vokser så hurtigt, at det ikke er til at følge med. Giv din baby en fantastisk start på livet med en masse kærlighed og de andre ting, som de har brug for. 

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.