Vælg en bedemand der sætter dine og familiens behov øverst

bedemand hvidovre

Det er aldrig nemt når man skal sige farvel til en af sine kære. Det er ekstremt hårdt, og der er mange ting som man skal huske at tænke på.

Det forstår de hos Den Fri Bedemand Hvidovre. Hos den Fri Bedemand Hvidovre giver de derfor lige præcis den hjælp man har brug for, så man kan få sagt farvel til sin afdøde kære på den bedst mulige vis.

Det hele starter oftest med en uforpligtende samtale, der kan foregå præcis der, hvor man har behov for det. Om det er hjemme hos en selv eller f.eks. i deres samtalelokaler er op til en selv.Få god støtte og vejledning samt en unik begravelse eller bisættelse

Den Fri Bedemand Hvidovre giver deres fulde støtte og vejledning og forstår, hvor vigtigt det er, at man som pårørende får sagt farvel på den bedste mulige måde. Der kan være meget arbejde som følge af et dødsfald, og det vil den Fri Bedemand Hvidovre gøre deres for at aflaste i så stor grad som man nu har brug for. Om de skal tage lidt eller meget af slæbet, det er helt op til ens behov.

Men ikke nok med at den Fri Bedemand Hvidovre kan hjælpe med lidt eller hele processen, så vil de være med til at gøre begravelsen eller bisættelsen unik. Man får nemlig kun én chance for at sige farvel, og den Fri Bedemand Hvidovre ved, at ceremonien derfor skal være så personlig og så unik, som det overhovedet er muligt.

Den Fri Bedemand Hvidovre går mest af alt op i, at man bliver tilfreds med det hele og, at man er glad for, hvordan højtideligheden er forløbet.

Nogle gange har man brug for bare mere end at sige farvel

Noget som Den Fri Bedemand Hvidovre ikke kan hjælpe med er, hvis der skal mere til end at sige farvel via en ceremoni.

Her er det nogle andre professionelle der skal på banen, hvis man har behov for mere hjælp til at komme ovenpå igen, efter et dødsfald til en af ens kære.

Det kan være, at man har brug for at se en psykolog, som kan hjælpe en, hvis dødsfaldet har tæret ekstra hårdt på ens psyke og mentale helbred.

Det er nemlig ikke alle, der tackler dødsfald på samme måde. Nogle har brug for at være aktive og have noget imellem hænderne for at kunne få det lidt på afstand. Andre kan have en anden måde at sørge på, og måske have svært ved at komme videre.

Her er det vigtigt at forstå, at det skal være OK at sørge på sin egen måde og, at der er professionel hjælp at hente, hvis man har behov for det.

Men oftest så er første skridt at få sagt godt farvel og det kan den Fri Bedemand Hvidovre hjælpe med. Så giv et kald, få en uforpligtende samtale og find ud af, hvordan det passer bedst at få sagt farvel på en god måde.

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.