Nem boligindretning: Gardinbus

gardinbus

Boligindretning er manges deltidsinteresse, men der er visse faldgruber, mange falder i. Hvilke trætyper går sammen, hvordan skal farver kombineres, og, værst af alle, hvordan skal gardinerne se ud? 

Mange har en tendens til at gå mod én af to ekstremer: Enten vælger de ekstravagante gardiner, som de ikke ved, hvordan man vedligeholder, eller også bliver der valgt kedelige, hvide persienner. 

Hvis du er én af dem, der ikke helt ved, hvordan du skal håndtere gardiner, så kan det være, du skal bestille en gardinbus. 

Hvad er en gardinbus? 

En gardinbus er en bus med kompetent personale og stakkevis af gardiner, som kører ud og møder dig på din bopæl. I modsætning til butikker, hvor du ofte kun kan tage billeder med og få nogle vage idéer, så tropper gardinbussen op og viser dig, hvordan gardinerne helt præcis vil se ud i din bolig. 

Du kan bestille en gardinbus på gardinbus.nu/, og du sparer en masse besvær. I stedet for at tage billeder på din telefon og vise det til en salgsassistent, kan du med gardinbussen tage personalet med ind i det givne værelse. 

På den måde kan I føre en samtale om, hvad ville se bedst ud. Konsulenten kan se farverne i lokalet ordentlig og få det fulde indtryk af værelset, og de kan vejlede dig om, hvilken type gardiner ville se bedst ud. Du får ikke bare den nemmeste løsning – du får den løsning, der passer til lokalet. 

Desuden sparer du med gardinbussen ofte en del fragt. Hvis du finder et sæt gardiner, du kan lide, bestiller du dem med det samme, og så bliver de leveret til dig. Du kan endda få dem sat op, hvis det er det, du ønsker. 

Det er også muligt i butik – bare ikke i samme omfang. 

Din egen stil 

Når du får en gardinbus og en konsulent ud, vil de selvfølgelig vejlede dig efter bedste evne og foreslå nogle forskellige ting, der måske kunne se godt ud i dit hjem. Du behøver selvfølgelig ikke altid gå med det, konsulenten foreslår, men det er vigtigt at slå ørerne ud og prøve at se, hvad de mener. 

Din smag og stil vil ikke alle dele, og det forstår en god konsulent godt. Men de kan også sige dig, om noget visuelt vil komme til at virke tungt, eller om der vil opstå problemer med en bestemt type materiale efter et stykke tid. 

Vedligeholdelse 

Gardiner skal vedligeholdes. Spørg konsulenten, du får ud, om de forskellige gardiner. Nogle kræver meget arbejde, mens andre stort set ikke skal røres ved. 

Får du tunge stofgardiner, kan det være, de skal støves af eller endda til rens med jævne mellemrum. Det er noget, du skal tage i betragtning, før du bestiller gardiner. Vær også opmærksom på farverne: En side af gardinerne vil blive udsat for mere sollys end den anden, og hvis farven kommer til at falme hurtigt, bør du genoverveje købet. 

Stil spørgsmål til gardinbussen og dens personale, hvis du er i tvivl om noget. 

Written by 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.